Menu
profil

 

Riscutadaniela, Femeie - Varsta 39 ani din Bucuresti

Intra in contact acum!

bifa Mesajul tau a fost trimis cu succes lui Riscutadaniela!

Descriere

Despre mine: Nu merg la plimbare "in mall", pt asta exista AER LIBER, nu ies la shopping pt ca "azi nu-mi sta parul bine si sunt deprimata", nu urlu ca o nebuna cand vad o geanta de firma, nu ma crizez ca au reduceri la Zara. Imi place sa merg pe munte, ies la bere si barfa, ma uit la meciuri de fotbal, injur la volan; imi place sa gatesc, imi plac motoarele, imi place sa inot. Ma regasesc in lucruri simple si ma simt bine asa. Nu imi afecta retina cu limba romana facuta praf, te rog! Si nu, nu "caut" nimic dar mi-ar placea si imi doresc sa se intample.

Riscutadaniela
Riscutadaniela
Riscutadaniela
Riscutadaniela
original

 

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.

Femei singure din Romania in cautare de casatorie, sex, relatii

Femei singure cauta barbati. Anunturi cu femei singure care cauta barbati pentru relatie serioasa / casatorie in Romania si in strainatate. Verifica acum ultimele anunturi. Fete frumoase, femei singure - anunturi matrimoniale serioase cu poze - Anunturi matrimoniale cu fotografii - fete frumoase, femei singure. Poze reale, profile verificate, domnisoare si doamne serioase, intalniri in Romania, confidentialitate. Anunturi SEX - Femei maritate si fete singure care fac sex.