Menu
profil

 

Mirandolyyna, Femeie - Varsta 40 ani din Bucuresti

Intra in contact acum!

bifa Mesajul tau a fost trimis cu succes lui Mirandolyyna!

Descriere

Despre mine: Simpla, incapatanata. restul va las pe voi sa descoperiti E amagitoare ca o cadana, E tulburatoare ca o batrana, E impunatoare ca o stapana, Domnisoara te rog pune frana, Zambeste si comanda un Martel Carduri in portofel, miroase a Channel Diamant pe inel, vorbeste de un SL Gesticuland mai gratios decat un top-model Gusturi cizelate-n tzari straine Fusta inroseste si obraji de libertine Am eu in cap doar idei meschine Sau sanii se uita prin tricou direct la mine ? Cand danseaza tremur pana la os Parca are inauntru un cutremur miraculos Fabulos se-nvarte, se lasa-n jos Simt ca noaptea se va termina grandios.

Mirandolyyna
Mirandolyyna
Mirandolyyna
Mirandolyyna
Mirandolyyna
original

 

Trimiterea mesajelor prin formularul web este gratuita, la fel si inregistrarea si creearea unui profil. Doar trimiterea de sms-uri de pe telefonul tau mobil creeaza costuri: 2euro+tva/sms trimis la 1550. Toate mesajele de contact primite pe telefonul tau mobil sunt gratuite.

Femei singure din Romania in cautare de casatorie, sex, relatii

Femei singure cauta barbati. Anunturi cu femei singure care cauta barbati pentru relatie serioasa / casatorie in Romania si in strainatate. Verifica acum ultimele anunturi. Fete frumoase, femei singure - anunturi matrimoniale serioase cu poze - Anunturi matrimoniale cu fotografii - fete frumoase, femei singure. Poze reale, profile verificate, domnisoare si doamne serioase, intalniri in Romania, confidentialitate. Anunturi SEX - Femei maritate si fete singure care fac sex.